Nyitólap Bemutatkozás Szervezet Ügyfélszolgálat GY.I.K. Pénztári információk Dokumentumtár Panaszkezelés tárhely
Nyomtatható változat Küldés e-mailben Facebook megosztás Google megosztás Twitter megosztás
Szorosabban működünk együtt a fővárosi dandárral
Együttműködési megállapodást írt alá a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár és az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár (MH BHD) a  napokban a Petőfi laktanya Szurmay-termében.
Az okiratot Póda Jenő, a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója és Baráth Ernő ezredes, az alakulat megbízott parancsnoka látta el a kézjegyével. Az együttműködésnek többek között az a célja, hogy a pénztár taglétszáma emelkedjen, a szolgáltatások színvonala fejlődjön, illetve a munkavállalói komfortérzet és a toborozás hatékonysága növekedjen.
A dokumentum aláírását követően Póda Jenő hangsúlyozta: az együttműködési megállapodásnak előzményei vannak. „Budapest Helyőrség és a Honvéd Nyugdíjpénztár együttműködése hosszú évek óta problémamentes és eredményes volt. Azonban mégis, amikor eltelik egy bizonyos idő és az ember áttekinti ezt, akkor azt látja, hogy még mindig lehetne egy kicsit javítani, csiszolni rajta. Nekünk az a fontos, hogy eljussunk a tagjainkhoz és megfelelő tájékoztatást adjunk nekik; illetve a potenciális tagokhoz, hogy igénybe vehessék a Honvédelmi Minisztérium támogatását” - mondta.
„Ez az együttműködés nagyon fontos, hiszen az állomány olyan szolgáltatást és anyagi hozzájárulást kap, ami rendkívül előnyös. Ez egy olyan lehetőség mindenki számára, mely által az öngondoskodást is tudjuk gyakorolni; ehhez pedig a Honvédelmi Minisztérium még támogatást is nyújt. Az együttműködéssel a támogatásomat szeretném kifejezni, hogy a Nyugdíjpénztár ezt a munkát elvégezhesse itt a dandáron belül is” - fogalmazott Baráth Ernő ezredes.
portfolió árfolyam
Tagi információ
keresés
Kérdésére megtalálhatja a választ a Gyakran Ismétlődő Kérdések (GY.I.K.) rovatunkban, vagy kereshet bámely kifejezésre az alábbi keresőmező használatával.
2019. június 18.
kiemelt munkáltatói partnerek
kiemelt partnerek
felügyeleti szerveink
letétkezelőnk
portfoliókezelőink

mnb.png
nav.png

raiffeisen.png

hold.png
equilor_logo.png
hnyp.png

szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok