Nyitólap Szervezet Ügyfél- szolgálat Gy.I.K. Pénztári információk Dokumentumtár Díjak, költségek Panasz- kezelés Tájékoztatók Bejelentkezés tárhelyre
Nyomtatható változat Küldés e-mailben Facebook megosztás Google megosztás Twitter megosztás
Harmadik helyezést értünk el a szakácsversenyen!

Ismét összemérhették felkészültségüket, bizonyíthatták fantáziájukat a Magyar Honvédség Kiképzési, Oktatási és Rekreációs Központjaiban (MH KORK) dolgozó szakácsok.

A versenyt a tavalyi bajnokcsapat otthonában, a mátraházai üdülőben rendezték, a védnöki teendőket a verseny egykori ötletgazdája, Baráth István dandártábornok vállalta.
A zsűri elnöke Bede Róbert mesterszakács volt, munkáját Gumpl Pál ezredes és Klausmann Viktor segítette.
A megmérettetésre tizenkét csapat érkezett, közte meghívottként a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár csapata is.
Kiváló szervezésű és rendezésű versenyen eredményesen működtek együtt a csapat tagjai (Kertész Zoltán és Kovács Imre pénztári megbízottak, Bagi László vendég).
Adott alapanyagból (csülök, káposzta, bab) kellett ételt főzni. Harmadik helyezésünk  bizonyítja, hogy sikerült nagyon finomra elkészíteni az "étket".

kapcsolódó tartalmak
portfolió árfolyam
Tagi információ
keresés
Kérdésére megtalálhatja a választ a Gyakran Ismétlődő Kérdések (GY.I.K.) rovatunkban, vagy kereshet bámely kifejezésre az alábbi keresőmező használatával.
2021. június 21..
kiemelt munkáltatói partnerek
kiemelt partnerek
felügyeleti szerveink
letétkezelőnk
portfoliókezelőink

mnb.png
nav.png

raiffeisen.png

hold.png
equilor_logo.png
hnyp.png

szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok