Nyitólap Bemutatkozás Szervezet Ügyfélszolgálat GY.I.K. Pénztári információk Dokumentumtár Panaszkezelés tárhely
Nyomtatható változat Küldés e-mailben Facebook megosztás Google megosztás Twitter megosztás
HKÖNYP - LIGA együttműködési megállapodás

Együttműködési megállapodást írt alá a HKÖNYP és a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája (LIGA) Budapesten.

A megállapodást a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája nevében Gaskó István elnök, a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár részéről pedig Póda Jenő ügyvezető látta el kézjegyével. Az együttműködés a szervezetek taglétszámának folyamatos növelését, a két szervezet jó hírét érintő objektív tájékoztatást, valamint a nyugdíjpénztári szolgáltatások minőségének és az elégedettségi szintnek a növelését célozza meg.
Gaskó István az aláírást követő sajtótájékoztatón elmondta: a megállapodás a közös érdekeltségen alapszik, hiszen a szakszervezetek nagyon komolyan veszik azt, hogy tagjaik minél szélesebb körben részesüljenek valamilyen öngondoskodó ellátásban. Mindennek akkor lesz nagy jelentősége, mikor az emberek elérik a nyugdíjkorhatárt. Hozzátette: ennek érdekében a felek folyamatos munkakapcsolatot tartanak fenn, támogatják egymást, valamint rendszeresen áttekintik az együttműködés tapasztalatait és meghatározzák a további szükséges feladatokat. 
A nyugdíjpénztár
korábban a teljes fegyveres és rendvédelmi szféra pénztáraként működött, nemrég azonban a közszféra összes munkavállalója számára megnyitotta kapuit. Póda Jenő szerint ez jelentős nyitás volt. Mint mondta: az elmúlt időszak eredményeként a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár az egyenruhások pénztára helyett az állam emberének a pénztára lehet majd.

(a honvedelem.hu nyomán)


kapcsolódó tartalmak
portfolió árfolyam
Tagi információ
keresés
Kérdésére megtalálhatja a választ a Gyakran Ismétlődő Kérdések (GY.I.K.) rovatunkban, vagy kereshet bámely kifejezésre az alábbi keresőmező használatával.
2019. augusztus 24.
kiemelt munkáltatói partnerek
kiemelt partnerek
felügyeleti szerveink
letétkezelőnk
portfoliókezelőink

mnb.png
nav.png

raiffeisen.png

hold.png
equilor_logo.png
hnyp.png

szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok