Nyitólap Bemutatkozás Hírek Szervezet Pénztári információk Ügyfélszolgálat GY.I.K. Dokumentumtár tárhely
hírek
hnyp.hu
Tisztelt Pénztártagjaink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pénztár 2017. december 04-i küldöttközgyűlése elfogadta az Alapszabálymódosítását, mely alapján 2018. január 1-jétől ismét a tagság számára kedvező iránybanmódosulnak a tagdíjmegosztási arányok:
hnyp.hu
A 2018. május 25-től hatályos, az Európai Unió által elfogadott Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) értelmében pénztárunknál adatvédelmi változások léptek életbe, amelyek a pénztártagjaink személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálják.Az új rendeletnek megfelelően továbbra is biztosítjuk a személyes adatok biztonságos, jogszabályszerű kezelését.Részletes és folyamatosan frissülő információ (A Honvéd Közszolgálati Nyugdíjpénztár adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatója) található a Dokumentumtár/Adatvédelmi tájékoztató fül alatti dokumentumban.  
hnyp.hu
Tisztelt Pénztártagunk!A pénztár alapszabálya szerint az egyéni egységes tagdíj évente a tárgyév első napján érvényes minimálbér 60 százaléka, mely a 2018. évben érvényes minimálbér alapján 82.800,- Ft/év.Önkéntes elhatározása alapján természetesen fizetheti havi rendszerességgel is tagdíját, melynek összege 2018. január 1-jétől havonta 6.900,- Ft/hó.
portfolió árfolyam
Tagi információ
keresés
Kérdésére megtalálhatja a választ a Gyakran Ismétlődő Kérdések (GY.I.K.) rovatunkban, vagy kereshet bámely kifejezésre az alábbi keresőmező használatával.
2018. december 13.
kiemelt munkáltatói partnerek
kiemelt partnerek
felügyeleti szerveink
letétkezelőnk
portfoliókezelőink

mnb.png
nav.png

raiffeisen.png

hold.png
equilor_logo.png
hnyp.png

szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok