Nyitólap Bemutatkozás Hírek Szervezet Pénztári információk Ügyfélszolgálat GY.I.K. Dokumentumtár tárhely
Nyomtatható változat Küldés e-mailben Facebook megosztás Google megosztás Twitter megosztás
Küldötti találkozók 2017

Sikeresen lezajlottak a küldötti találkozók
A küldöttek öt éves, önkéntes, tápoda_jeno_igazgato.jpgrsadalmi megbízatásuk során meghatározó képviseleti szerepet töltenek be a Honvéd Nyugdíjpénztárnál, mivel évente többször a küldöttek alkotta közgyűlés dönt a legfontosabb pénztárt érintő kérdésekben.
A pénztár kiemelt érdeke, hogy a küldöttek az éves közgyűlésektől függetlenül is tájékozottak legyenek a pénztár működésével, a pénzpiaci folyamatokkal, valamint a pénztár aktuális helyzetével kapcsolatban, ezért évente többször is konzultációval egybekötött találkozókat biztosít a küldöttei számára.

Ennek keretében a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár a megválasztottkuldottek.jpg küldöttei és pótküldöttei részére, 2017 őszén is három helyszínen tartotta meg küldötti találkozóit.A budapesti eseményre a pénztár székhelyén,a kelet-magyarországi programra Kecskeméten a repülőtéren, a nyugat-magyarországi találkozóra Szentendrén az Altiszti Akadémián került sor.
Az egységes program keretében, a vendéglátó szervezetek bemutatkozását követően, Póda Jenő ügyvezető igazgató adott tájékoztatást a pénztár aktuális helyzetéről és jövőbeni kilátásairól. Az egyéb tapasztalatokat, aktuális feladatokat Kertész Zoltán budapesti, Jáger Tibor nyugat-magyarországi és Kovács Imre kelet-magyarországi pénztári megbízottak foglalták össze.
Mindhárom helyszínen a küldötteknek lehetősége volt a konzultációra, a tapasztalataik, észrevételeik és javaslataik megosztására.
A programok során áttekintették a tagságot foglalkoztató kérdéseket, a pénztár jövőbeli együttműködési lehetőségeit.
A küldöttek és pótküldöttek üdvözölték a jó hozamokat, a tagok működési tartalékhoz történő hozzájárulásának jelentős csökkenését valamint a HM tárca 4700 ft./hó összegre növekedett – öngondoskodást ösztönző – tagi támogatását.
Ezen összejövetelekkel megkezdődött a felkészülés a jövőre esedékes küldöttválasztásra is.
A képek Szentendrén készültek, Nagy Sándor ezredes, törzsfőnök az alakulat feladatairól és Póda Jenő ügyvezető igazgató a pénztári változásokról tart előadást a küldötteknek.nagy_sandor_ezredes.jpg

kapcsolódó tartalmak
portfolió árfolyam
Tagi információ
keresés
Kérdésére megtalálhatja a választ a Gyakran Ismétlődő Kérdések (GY.I.K.) rovatunkban, vagy kereshet bámely kifejezésre az alábbi keresőmező használatával.
2018. december 13.
kiemelt munkáltatói partnerek
kiemelt partnerek
felügyeleti szerveink
letétkezelőnk
portfoliókezelőink

mnb.png
nav.png

raiffeisen.png

hold.png
equilor_logo.png
hnyp.png

szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok