Nyitólap Szervezet Ügyfél- szolgálat Gy.I.K. Pénztári információk Dokumentumtár Díjak, költségek Panasz- kezelés Tájékoztatók Bejelentkezés tárhelyre
Nyomtatható változat Küldés e-mailben Facebook megosztás Google megosztás Twitter megosztás
Döntöttek a küldöttek

2022. december 7-én küldöttközgyűlést tartott a Honvéd Nyugdíjpénztár.

A tagok képviseletében a jelen levő küldöttek a tagság több mint 90 százalékát képviselték. A küldöttek szavazataikkal  elfogadták az Igazgatótanács és az Ellenőrző Bizottság előterjesztésében a 2023. január 01. – 2025. december 31. közötti időszakra vonatkozó pénzügyi tervet.  Ezután a küldöttek változtattak az Alapszabályon, majd tájékoztatót hallgattak meg a befektetési politika változatlanul tartásáról és tájékoztató hangzott el a jövő évben esedékes küldöttválasztásról.

Személyi kérdésben is döntés született: nyugállományba vonulása miatt lemondott Tóbis Gábor, az  EB megbecsült tagja. A küldöttközgyűlés megköszönte a közel 20 éves nagyon eredményesen végzett munkáját. Ezután titkos szavazást követően az EB tagja lett Horváth Sándor katasztrófavédelmi igazgatási alkalmazott.

Legvégül a küldöttek közül többen – munkájuk megbecsüléseként - a pénztár elismerését vehették át.

kapcsolódó tartalmak
portfolió árfolyam
Tagi információ
keresés
Kérdésére megtalálhatja a választ a Gyakran Ismétlődő Kérdések (GY.I.K.) rovatunkban, vagy kereshet bámely kifejezésre az alábbi keresőmező használatával.
2024. június 18..
kiemelt munkáltatói partnerek
kiemelt partnerek
felügyeleti szerveink
letétkezelőnk
portfoliókezelőink

mnb.png
nav.png

raiffeisen.png

hold.png
equilor_logo.png
hnyp.png

szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok