Nyitólap Szervezet Ügyfél- szolgálat Gy.I.K. Pénztári információk Dokumentumtár Díjak, költségek Panasz- kezelés Tájékoztatók Bejelentkezés tárhelyre
hírek
hnyp.hu
A 2024. évi alaptagdíj a mindenkori minimálbér 60 %-a (Alapszabály 6.1. pont).A 2024. évi alaptagdíj összege 266.800 Ft x 60 %  = 160.080 Ft.Önkéntes elhatározása alapján természetesen fizetheti havi rendszerességgel is tagdíját,melynek összege 2024. január 1-jétől havonta 13.340,- Ft/hó.
hnyp.hu
A minimálbér 2023. december 1-jétől 266.800 forintra emelkedik.
hnyp.hu
Közgyűlést tartott a Honvéd Nyugdíjpénztár. A küldöttek megtárgyalták és elfogadták a jövő évi pénzügyi tervet (költségvetést). Az Igazgatótanács és az Ellenőrző Bizottság tagjai a választása során újraválasztották Fodor Lajost az IT és Mezőfi Zoltánt az EB elnökének.
hnyp.hu
A Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár meghívja Önt a 2023.11.28-i Küldöttközgyűlésére!
hnyp.hu
A Honvéd Nyugdíjpénztár jelenlegi küldöttei és pótküldöttei tevékenységüketa 2018. őszi küldöttközgyűléshez kapcsolódóan kezdték meg,így mandátumuk idén ősszel megszűnik.
hnyp.hu
A küldöttközgyűlésen a küldöttek döntöttek a 2022. évi zárszámadásról
hnyp.hu
A Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár meghívja Önt a 2023.05.16-i Küldöttközgyűlésére!
hnyp.hu
2022. december 7-én küldöttközgyűlést tartott a Honvéd Nyugdíjpénztár.
Tisztújítás történt a Honvéd Nyugdíjpénztárnál
Közgyűlést tartott a Honvéd Nyugdíjpénztár. A küldöttek megtárgyalták és elfogadták a jövő évi pénzügyi tervet (költségvetést).Ennek keretében elnöki bejelentésként hangzott el a miniszteri döntés, miszerint a HM tárca továbbra is biztosítja a havi nettó 4.700 forint támogatást minden nyugdíjpénztári tagnak.Az IT és EB tagok választása során újraválasztották Fodor Lajost az IT és Fodor Pétert az EB elnökének.
hnyp.hu
A 2018. május 25-től hatályos, az Európai Unió által elfogadott Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) értelmében pénztárunknál adatvédelmi változások léptek életbe, amelyek a pénztártagjaink személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálják.Az új rendeletnek megfelelően továbbra is biztosítjuk a személyes adatok biztonságos, jogszabályszerű kezelését.Részletes és folyamatosan frissülő információ (A Honvéd Közszolgálati Nyugdíjpénztár adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatója) található a Dokumentumtár/Adatvédelmi tájékoztató fül alatti dokumentumban.
hnyp.hu
A napokban közzétett adatok szerint 2016-ban ismét csökkent az önkéntes nyugdíjpénztárak átlagos díjterhelési mutatója, vagyis az a költség, amelyet a szolgáltatók levonnak a teljes kezelt portfóliójából.
Remek évet zárt a Honvéd Nyugdíjpénztár 2016-ban
Május 10-én megtartotta éves küldöttközgyűlését a Honvéd Nyugdíjpénztár.A küldöttek elfogadták a 2016-os év beszámolóját, amelyben kiváló eredményekről számolt be az Igazgatótanács elnöke.
Együttműködési megállapodás az MH Összhaderőnemi Parancsnoksággal
2016. október 26-án Székesfehérváron megújította korábbi együttműködési megállapodásáta Magyar Honvédség  Összhaderőnemi  Parancsnoksága és a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár.
Együttműködési megállapodást kötöttünk ...
Együttműködési megállapodást írt alá április 27-én, szerdán Póda Jenő, a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója és Horváth Gábor dandártábornok, a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár dandárparancsnoka.
hnyp.hu
 A beazonosítás hiánya miatt a Honvéd Közszolgálati Nyugdíjpénztár egyetlen tagjának számláját sem zárolta Az elmúlt napokban a sajtó ismét sokat foglalkozott az ügyfél-átvilágítás kérdésével, ismét pontatlanul vagy hiányosan fogalmaztak, sajnos egy gazdasági szaklap is megalapozatlan információkat közölt: "közel egymillió egészségpénztári vagy nyugdíjpénztári tag számláját zárolták január 1-jétől, mert az ügyfelek nem azonosították magukat személyesen". A Honvéd Nyugdíjpénztár egyetlen tagjának a számláját sem zárolta.A Honvéd Közszolgálati Nyugdíjpénztár tagjainak többsége a jogszabályi előírások szerint beazonosította magát a 2014 év végi határidőig. Akik ezt nem tették, azok számára sem tartalmaz a vonatkozó jogszabály jogvesztő határidőt. Ez azt jelenti, hogy szolgáltatás igénylése esetén  (pl. tagi kölcsön, hozamkifizetés, nyugdíjszolgáltatás vagy teljes egyösszegű kifizetés) a Pénztár ellenőrzi, hogy megtörtént-e a pénztártag ügyfél-átvilágítása. Amennyiben ez  nem történt meg teljeskörűen, akkor felhívja a tagot, hogy jelenjen meg személyesen a Pénztárban azonosítás céljából vagy nyújtsa be a beazonosításhoz szükséges okiratok hiteles másolatát. A Pénztár az ügyfél-átvilágítás teljeskörű elvégzését követően haladéktalanul teljesíti a kért szolgáltatást.A Pénztár a tagjai közül senkinek a számláját nem zárolta ill. nem is fogja zárolni, mert a beazonosítással összefüggésben ez nem indokolt illetve nem is lehetséges. A számlára érkező befizetések feldolgozása zavartalan. A Pénztár a tagi vagy munkáltatói utalást, a hozamot vagy az állami adókedvezményként a Pénztárhoz a tag részére átutalt összeget a tag számláján haladéktalanul jóváírja és befekteti.A Pénztár honlapjára korábban (2014. 09. 22-én) kitett "Információ a tagi beazonosításról" című tájékoztató változatlanul érvényes. 
hnyp.hu
MNB Sajtóközlemény: Az ügyfél-átvilágítást el kell végezni az önkéntes pénztári tagok esetében
hnyp.hu
Az elmúlt napokban a sajtó sokat foglalkozott az ügyfél-átvilágítás kérdésével, sajnos néha pontatlanul vagy hiányosan fogalmaztak. Az alábbiakban pontosan összefoglaljuk, hogy mit kell tudni a tagi beazonosításról.
portfolió árfolyam
Tagi információ
keresés
Kérdésére megtalálhatja a választ a Gyakran Ismétlődő Kérdések (GY.I.K.) rovatunkban, vagy kereshet bámely kifejezésre az alábbi keresőmező használatával.
2024. március 29..
kiemelt munkáltatói partnerek
kiemelt partnerek
felügyeleti szerveink
letétkezelőnk
portfoliókezelőink

mnb.png
nav.png

raiffeisen.png

hold.png
equilor_logo.png
hnyp.png

szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok