Nyitólap Bemutatkozás Szervezet Ügyfélszolgálat GY.I.K. Pénztári információk Dokumentumtár Panaszkezelés tárhely
hírek
hnyp.hu
Előterjesztés a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár 2019. május 08-i Küldöttközgyűlésére.
Tisztújítás történt a Honvéd Nyugdíjpénztárnál
Közgyűlést tartott a Honvéd Nyugdíjpénztár. A küldöttek megtárgyalták és elfogadták a jövő évi pénzügyi tervet (költségvetést).Ennek keretében elnöki bejelentésként hangzott el a miniszteri döntés, miszerint a HM tárca továbbra is biztosítja a havi nettó 4.700 forint támogatást minden nyugdíjpénztári tagnak.Az IT és EB tagok választása során újraválasztották Fodor Lajost az IT és Fodor Pétert az EB elnökének.
hnyp.hu
A 2018. május 25-től hatályos, az Európai Unió által elfogadott Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) értelmében pénztárunknál adatvédelmi változások léptek életbe, amelyek a pénztártagjaink személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálják.Az új rendeletnek megfelelően továbbra is biztosítjuk a személyes adatok biztonságos, jogszabályszerű kezelését.Részletes és folyamatosan frissülő információ (A Honvéd Közszolgálati Nyugdíjpénztár adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatója) található a Dokumentumtár/Adatvédelmi tájékoztató fül alatti dokumentumban.
hnyp.hu
A Honvéd Nyugdíjpénztár a 2017. évben is az inflációt lényegesen meghaladó hozamot ért el a fedezeti tartalék minden olyan portfóliójában, amely kötvény és részvény típusú befektetést is tartalmazott.
hnyp.hu
A napokban közzétett adatok szerint 2016-ban ismét csökkent az önkéntes nyugdíjpénztárak átlagos díjterhelési mutatója, vagyis az a költség, amelyet a szolgáltatók levonnak a teljes kezelt portfóliójából.
Remek évet zárt a Honvéd Nyugdíjpénztár 2016-ban
Május 10-én megtartotta éves küldöttközgyűlését a Honvéd Nyugdíjpénztár.A küldöttek elfogadták a 2016-os év beszámolóját, amelyben kiváló eredményekről számolt be az Igazgatótanács elnöke.
Lezárult a vidéki helyszínekre szervezett beazonosítási akciónk
Lezárult a vidéki helyszínekre szervezett beazonosítási akciónkSikerrel zárult a 18 vidéki helyszínen és Budapesten, a Magyar Honvédség toborzó irodáiban szervezett országos beazonosítási kampányunk.
Együttműködési megállapodás az MH Összhaderőnemi Parancsnoksággal
2016. október 26-án Székesfehérváron megújította korábbi együttműködési megállapodásáta Magyar Honvédség  Összhaderőnemi  Parancsnoksága és a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár.
Együttműködési megállapodást kötöttünk ...
Együttműködési megállapodást írt alá április 27-én, szerdán Póda Jenő, a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója és Horváth Gábor dandártábornok, a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár dandárparancsnoka.
Szorosabban működünk együtt a fővárosi dandárral
Együttműködési megállapodást írt alá a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár és az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár (MH BHD) a  napokban a Petőfi laktanya Szurmay-termében.
Húsz éves a Honvéd Nyugdíjpénztár
A Honvéd Önkéntes Nyugdíjpénztár a napokban tartotta idei harmadik küldöttközgyűlését. A rendezvényen sikeresen teljesült minden pénztári célkitűzés és megünnepeltük az alapítás 20 évfordulóját.
hnyp.hu
 A beazonosítás hiánya miatt a Honvéd Közszolgálati Nyugdíjpénztár egyetlen tagjának számláját sem zárolta Az elmúlt napokban a sajtó ismét sokat foglalkozott az ügyfél-átvilágítás kérdésével, ismét pontatlanul vagy hiányosan fogalmaztak, sajnos egy gazdasági szaklap is megalapozatlan információkat közölt: "közel egymillió egészségpénztári vagy nyugdíjpénztári tag számláját zárolták január 1-jétől, mert az ügyfelek nem azonosították magukat személyesen". A Honvéd Nyugdíjpénztár egyetlen tagjának a számláját sem zárolta.A Honvéd Közszolgálati Nyugdíjpénztár tagjainak többsége a jogszabályi előírások szerint beazonosította magát a 2014 év végi határidőig. Akik ezt nem tették, azok számára sem tartalmaz a vonatkozó jogszabály jogvesztő határidőt. Ez azt jelenti, hogy szolgáltatás igénylése esetén  (pl. tagi kölcsön, hozamkifizetés, nyugdíjszolgáltatás vagy teljes egyösszegű kifizetés) a Pénztár ellenőrzi, hogy megtörtént-e a pénztártag ügyfél-átvilágítása. Amennyiben ez  nem történt meg teljeskörűen, akkor felhívja a tagot, hogy jelenjen meg személyesen a Pénztárban azonosítás céljából vagy nyújtsa be a beazonosításhoz szükséges okiratok hiteles másolatát. A Pénztár az ügyfél-átvilágítás teljeskörű elvégzését követően haladéktalanul teljesíti a kért szolgáltatást.A Pénztár a tagjai közül senkinek a számláját nem zárolta ill. nem is fogja zárolni, mert a beazonosítással összefüggésben ez nem indokolt illetve nem is lehetséges. A számlára érkező befizetések feldolgozása zavartalan. A Pénztár a tagi vagy munkáltatói utalást, a hozamot vagy az állami adókedvezményként a Pénztárhoz a tag részére átutalt összeget a tag számláján haladéktalanul jóváírja és befekteti.A Pénztár honlapjára korábban (2014. 09. 22-én) kitett "Információ a tagi beazonosításról" című tájékoztató változatlanul érvényes. 
hnyp.hu
MNB Sajtóközlemény: Az ügyfél-átvilágítást el kell végezni az önkéntes pénztári tagok esetében
hnyp.hu
Az elmúlt napokban a sajtó sokat foglalkozott az ügyfél-átvilágítás kérdésével, sajnos néha pontatlanul vagy hiányosan fogalmaztak. Az alábbiakban pontosan összefoglaljuk, hogy mit kell tudni a tagi beazonosításról.
portfolió árfolyam
Tagi információ
keresés
Kérdésére megtalálhatja a választ a Gyakran Ismétlődő Kérdések (GY.I.K.) rovatunkban, vagy kereshet bámely kifejezésre az alábbi keresőmező használatával.
2019. június 18.
kiemelt munkáltatói partnerek
kiemelt partnerek
felügyeleti szerveink
letétkezelőnk
portfoliókezelőink

mnb.png
nav.png

raiffeisen.png

hold.png
equilor_logo.png
hnyp.png

szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok