Nyitólap Szervezet Ügyfél- szolgálat Gy.I.K. Pénztári információk Dokumentumtár Díjak, költségek Panasz- kezelés Tájékoztatók Bejelentkezés tárhelyre
Gyakran ismételt kérdések
Online ügyintézés kapcsán
Biztosít-e elektronikus tárhelyet a Honvéd Nyugdíjpénztár?

Igen. Az elektronikus tárhely egy elektronikus úton elérhető dokumentum tároló rendszer. Itt a pénztártag részére a pénztári tagságával kapcsolatos dokumentumokat (PDF fájlokat) teszünk elérhetővé. Ilyen dokumentum pl. évente az adóigazolás és a számlaértesítő. Ez a dokumentum tároló rendszer bárhonnan, bármikor, különféle eszközökkel (okos telefon, tablet, asztali számítógép, laptop stb.) is elérhető, illetve megszűnik annak a kockázata, hogy az általunk elektronikusan küldött dokumentum (e-mail) nem jut el a címzetthez. A pénztártag a dokumentumokat egy azonosítási eljárás után láthatja. A sikeres azonosítás feltétele az egyedi felhasználói azonosító valamint a jelszó ismerete és begépelése. Erre a címre küldünk értesítést, ha a tárhelyre anyagot tettünk. A sikeres azonosítás után a pénztártag a részére elhelyezett állományokat korlátozás nélkül elérheti (letöltés, olvasás, továbbküldés, nyomtatás), de nem módosíthatja és nem törölheti.

Kérheti-e a Honvéd Nyugdíjpénztár tagja, hogy papír levél helyett elektronikus úton (e-mail) küldjük el részére a dokumentumokat, értesítéseket?

Igen, a vonatkozó jogszabály ezt lehetővé teszi. A Pénztár az Alapszabályban leírtak szerint jár el, a kötelezően papír alapú dokumentumok kivételével minden tag részére elektronikus dokumentumot helyez el a tárhelyen. Amennyiben a tag e-mail címet adott meg a pénztár részére úgy a pénztár az elektronikus dokumentum tárhelyen történő elhelyezésről üzenetet küld a megadott e-mail címre. A tag írásban (elektronikus elérhetőségének megadásával) kérheti az elektronikus levelezésre történő átállást.

portfolió árfolyam
Tagi információ
keresés
Kérdésére megtalálhatja a választ a Gyakran Ismétlődő Kérdések (GY.I.K.) rovatunkban, vagy kereshet bámely kifejezésre az alábbi keresőmező használatával.
2021. augusztus 05..
kiemelt munkáltatói partnerek
kiemelt partnerek
felügyeleti szerveink
letétkezelőnk
portfoliókezelőink

mnb.png
nav.png

raiffeisen.png

hold.png
equilor_logo.png
hnyp.png

szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok