Nyitólap Bemutatkozás Szervezet Ügyfélszolgálat GY.I.K. Pénztári információk Dokumentumtár Panaszkezelés tárhely
Nyomtatható változat Küldés e-mailben Facebook megosztás Google megosztás Twitter megosztás
Együttműködési megállapodás az MH Összhaderőnemi Parancsnoksággal
2016. október 26-án Székesfehérváron megújította korábbi együttműködési megállapodását
a Magyar Honvédség  Összhaderőnemi  Parancsnoksága és a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár.
Köztudott, hogy a Honvédelmi Minisztérium - munkáltatói tagként és legjelentősebb támogatóként - alapítója a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztárnak, amely több mint 20 éve eredményesen kezeli és gyarapítja a tagok nyugdíjcélú megtakarításait.
Huszár János vezérőrnagy parancsnok az aláíráskor hangsúlyozta, hogy mindkét szervezetnek nagy a felelőssége és a szerepe abban, hogy segítséget nyújtson a hivatásos, a szerződéses és a közalkalmazotti állomány tagjainak biztos jövőtervezéséhez, mindenkor a legfrissebb információkat adja át, és a legjobb, legbiztosabb, leginkább személyre szabott öngondoskodási lehetőségeket keresse meg számukra.
Póda Jenő ügyvezető igazgató az aláírás előtti előadásában bemutatta a pénztár tevékenységét és eredményeit. Kiemelte, hogy a pénztár a jogszabályokban lehetővé tett legteljesebb körű szolgáltatásokat biztosítja, a legjelentősebb nyugdíjpénztárak közé tartozik, tőkeerős, kiegyensúlyozott és biztonságos a működése. A pénztár nonprofit működése okán (pl. nincs ügynöki díj) a legolcsóbb professzionális vagyonkezelést biztosítja tagjainak.  Az igazgató beszámolt arról is, hogy a tavalyi évben a nagy (így ELSZE-t is számoló) pénztárak  körében a Honvéd Nyugdíjpénztár  a növekedési portfólióban és a portfóliónkénti összetettben a legmagasabb hozamot biztosította tagjainak, a hozamverseny élén végzett.
Huszár János vezérőrnagy parancsnok házigazdaként az aláírás után azzal zárta a rendezvényt, hogy a felelősségteljes gondoskodás jegyében a Honvéd Nyugdíjpénztár és az MH ÖHP közös programokkal, rendszeres tájékoztatókkal, állandó személyes és technikai kapcsolatrendszeren keresztül továbbra is segíti és támogatja egymás munkáját.

kapcsolódó tartalmak
portfolió árfolyam
Tagi információ
keresés
Kérdésére megtalálhatja a választ a Gyakran Ismétlődő Kérdések (GY.I.K.) rovatunkban, vagy kereshet bámely kifejezésre az alábbi keresőmező használatával.
2019. június 18.
kiemelt munkáltatói partnerek
kiemelt partnerek
felügyeleti szerveink
letétkezelőnk
portfoliókezelőink

mnb.png
nav.png

raiffeisen.png

hold.png
equilor_logo.png
hnyp.png

szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok