Nyitólap Bemutatkozás Hírek Szervezet Pénztári információk Ügyfélszolgálat GY.I.K. Dokumentumtár tárhely
2018 évi küldöttválasztás dokumentumai
Nyomtatható változat Küldés e-mailben Facebook megosztás Google megosztás Twitter megosztás
HNYP küldöttválasztás 2018

A jelenlegi küldöttek és pótküldöttek a tevékenységüket a 2013. őszi küldöttközgyűléshez kapcsolódóan kezdték meg, így mandátumuk idén ősszel megszűnik. A legutóbbi küldöttközgyűlés felhívta az Igazgatótanácsot a választások kiírására.

Az Igazgatótanács 2017. december 13-án kiírta a 2018. évi küldötti és pótküldötti választást, amelyre országosan 2018.03.01 és 2018.04.30 között kerül sor, a részletes menetrendet az alábbi táblázat tartalmazza.
A választási névjegyzék választókerületi bontásban elkészült, minden tag postán kapott értesítést illetve meghívót. A választáshoz szükséges informatikai fejlesztés megtörtént, a szükséges technikai és egyéb feltételek biztosítottak. Erről a honlapról letölthető pénztárunk Választási Szabályzata, a jelöléshez és a jelölés elfogadásához szükséges űrlap.
A 2018. évi tavaszi küldöttközgyűlésen még nem, de a 2018. őszi küldöttközgyűlésen már az újonnan megválasztott küldöttek fogják képviselni a tagokat, akiknek a mandátuma így 2018. november 1. napjától 2023. október 31. napjáig tart.

kapcsolódó tartalmak
portfolió árfolyam
Tagi információ
keresés
Kérdésére megtalálhatja a választ a Gyakran Ismétlődő Kérdések (GY.I.K.) rovatunkban, vagy kereshet bámely kifejezésre az alábbi keresőmező használatával.
2018. április 22.
kiemelt munkáltatói partnerek
kiemelt partnerek
felügyeleti szerveink
letétkezelőnk
portfoliókezelőink

mnb.png
nav.png

raiffeisen.png

hold.png
equilor_logo.png
hnyp.png

szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok