Nyitólap Bemutatkozás Hírek Szervezet Pénztári információk Ügyfélkapcsolat GY.I.K. Dokumentumtár Tárhely
2016-12-06 12:43
Lezárult a vidéki helyszínekre szervezett beazonosítási akciónk
Lezárult a vidéki helyszínekre szervezett beazonosítási akciónk
Sikerrel zárult a 18 vidéki helyszínen és Budapesten, a Magyar Honvédség toborzó irodáiban szervezett országos beazonosítási kampányunk.
Minden megyeszékhelyen kettő és a fővárosban három alkalommal biztosítottunk külön lehetőséget szeptember végétől két hónapon át azoknak a nyugdíjpénztári tagjainknak, akik még nem tettek eleget a pénzmosás megelőzéséről szóló 2007. évi CXXXVI. törvényben meghatározott beazonosítási kötelezettségüknek.
Örömmel tapasztaltuk, hogy pénztártagjaink közül több ezren tettek eleget felkérésünknek,
éltek a lehetőséggel és minden helyszínen jelentős számban jelentek meg igazolva személyes okmányaikkal személyazonosságukat.
Ezúton is köszönjük az együttműködésüket!
Azok a tagjaink, akik nem tudtak megjelenni a felajánlott időpontokban és még nem tettek eleget a  beazonosítási kötelezettségüknek, még pótolhatják elmaradásukat a jövőben is. A törvénynek ugyanis nincs jogvesztő következménye, azaz a tag számlájára érkező jóváírások feldolgozása és befektetése folyamatosan biztosított. Pénztári kifizetést (tagi kölcsön, várakozási idő utáni kifizetés, tagi lekötés, nyugdíjszolgáltatás) azonban csak a beazonosítás után tudja pénztárunk teljesíteni, ezért minden érintettnek azt tanácsoljuk, hogy a későbbiekben keresse fel Budapesten Pénztári Központunk ügyfélszolgálatát  és hajtsa végre a beazonosítást.
Minden szükséges információ (helyszín, ügyfélszolgálati nyitva tartás stb.) a honlapunkon megtalálható: www.hnyp.hu .

kapcsolódó tartalmak
portfolió árfolyam
Információ tagoknak
keresés
Kérdésére megtalálhatja a választ a Gyakran Ismétlődő Kérdések (GY.I.K.) rovatunkban, vagy kereshet bámely kifejezésre az alábbi keresőmező használatával.
2017. október 19.
kiemelt munkáltatói partnerek
kiemelt partnerek
felügyeleti szerveink
letétkezelőnk
portfoliókezelőinkszabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok
tartalom2