Nyitólap Bemutatkozás Hírek Szervezet Pénztári információk Ügyfélkapcsolat GY.I.K. Dokumentumtár Tárhely
2016-12-06 12:17
Küldötti találkozó
Sikeresen lezajlottak a küldötti találkozók
A küldöttek öt éves, önkéntes, társadalmi megbízatásuk során meghatározó képviseleti szerepet töltenek be a Honvéd Nyugdíjpénztárnál, mivel évente többször a küldöttek alkotta közgyűlés dönt a legfontosabb pénztárt érintő kérdésekben.
A pénztár kiemelt érdeke, hogy a küldöttek az éves közgyűlésektől függetlenül is tájékozottak legyenek a pénztár működésével, a pénzpiaci folyamatokkal, valamint a pénztár aktuális helyzetével kapcsolatban, ezért évente többször is konzultációval egybekötött találkozókat biztosít a küldöttei számára. Ennek keretében a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár a megválasztott küldöttei és pótküldöttei részére, 2016-ban is három külső helyszínen tartotta meg küldötti találkozóit.
A budapesti eseményre 2016. november 22-én, a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet III. Objektumában, a nyugat-magyarországi találkozóra 2016. november 23-án, Veszprémben, az MHMH 54.Veszprém Radarezrednél, míg a kelet-magyarországi programra 2016. november 24-én Szentesen, az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezrednél került sor.
Az egységes program keretében, a vendéglátó szervezetek bemutatkozását követően, Póda Jenő ügyvezető igazgató adott tájékoztatást a pénztár aktuális helyzetéről és jövőbeni kilátásairól.
Az egyéb tapasztalatokat, aktuális feladatokat Kertész Zoltán budapesti, Jáger Tibor nyugat-magyarországi és Kovács Imre kelet-magyarországi pénztári megbízottak foglalták össze.
Mindhárom helyszínen a küldötteknek lehetősége volt a konzultációra, a tapasztalataik, észrevételeik és javaslataik megosztására.
A programok során áttekintették a tagságot foglalkoztató kérdéseket, a pénztár jövőbeli együttműködési lehetőségeit, valamint a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvény értelmében szervezett beazonosítási kampány tapasztalatait.
kapcsolódó tartalmak
portfolió árfolyam
Információ tagoknak
keresés
Kérdésére megtalálhatja a választ a Gyakran Ismétlődő Kérdések (GY.I.K.) rovatunkban, vagy kereshet bámely kifejezésre az alábbi keresőmező használatával.
2017. október 19.
kiemelt munkáltatói partnerek
kiemelt partnerek
felügyeleti szerveink
letétkezelőnk
portfoliókezelőinkszabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok
tartalom2