Nyitólap Bemutatkozás Hírek Szervezet Pénztári információk Ügyfélkapcsolat GY.I.K. Dokumentumtár Tárhely
2016-05-02 15:20
Együttműködési megállapodást kötöttünk ...
Együttműködési megállapodást írt alá április 27-én, szerdán Póda Jenő, a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója és Horváth Gábor dandártábornok, a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár dandárparancsnoka.
Az együttműködési megállapodás értelmében a lövészdandár - az állományáról történő gondoskodás egyik elemeként - működik együtt a pénztárral.
A felek számára kiemelten fontos, hogy a megállapodással is ösztönözzenek az öngondoskodásra, a munkáltató által nyújtott támogatás elfogadására, a munkavállalói komfortérzet és a toborzás hatékonyságának növelésére.
Póda Jenő hangsúlyozta: a pénztár nagyon jó évet zárt 2015-ben. Nemcsak a hozamok, hanem a taglétszám tekintetében is az elsők között szerepel a hasonló intézmények között. Horváth Gábor dandártábornok reményét fejezte ki, hogy az alakulat és a pénztár közötti hagyományosan jó együttműködés a továbbiakban még sikeresebb lesz.
A megállapodás értelmében a dandár lehetőséget biztosít egyebek mellett arra, hogy a pénztár munkatársai megjelenhessenek az alakulat különböző rendezvényein, ezeken közvetlenül tájékoztathassák a személyi állományt a pénztár által nyújtott lehetőségekről. A nyugdíjpénztár pedig folyamatosan kapcsolatot tart a katonákkal, tájékoztatja az állományt az általuk nyújtott lehetőségekről, valamint a működésében és a szolgáltatásaiban bekövetkezett változásokról.

kapcsolódó tartalmak
portfolió árfolyam
Információ tagoknak
keresés
Kérdésére megtalálhatja a választ a Gyakran Ismétlődő Kérdések (GY.I.K.) rovatunkban, vagy kereshet bámely kifejezésre az alábbi keresőmező használatával.
2017. október 19.
kiemelt munkáltatói partnerek
kiemelt partnerek
felügyeleti szerveink
letétkezelőnk
portfoliókezelőinkszabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok
tartalom2