Nyitólap Bemutatkozás Hírek Szervezet Pénztári információk Ügyfélkapcsolat GY.I.K. Dokumentumtár Tárhely
2008-12-18 16:03
Tagi adatok online lekérdezése

 

 

Tisztelt Pénztártagunk!

A Pénztár - jogszabályi kötelezettség alapján - 2009. január 1- jétől áttért a tagi számlák elszámoló egységen alapuló nyilvántartására (ELSZE). Az ehhez szükséges honlap fejlesztés elkészült, melynek megfelelően az egyenleg-lekérdezési modul is megváltozott. Ön már mindkét pénztári ágban láthatja honlapunkon az egyes portfóliók napi árfolyamait idősoros és grafikus formában is. A személyes egyenleg lekérdezési lehetőség során pedig heti frissítéssel követheti nyomon, a számláján szereplő ELSZE darabszámot, mely az Ön és a munkáltatója befizetései szerint változik, valamint az aktuális portfóliójának napi árfolyamát. Az aktuális egyenlege az ELSZE darabszámának és az aktuális portfólió napi árfolyamának szorzata.

Tisztelettel:

”HONVÉD” Nyugdíjpénztár

 

 

 

 

 

 Kérjük a belépéshez használja a kártyáján szereplő tagsági azonosító számát, valamint PIN kódjaként adóazonosító jelének három utolsó számjegyét!

Az adatok az elszámoló egységen (ELSZE) alapuló nyilvántartás szerinti aktuális számlainformációkat tartalmazzák és tájékoztató jellegűek.
portfolió árfolyam
Információ tagoknak
keresés
Kérdésére megtalálhatja a választ a Gyakran Ismétlődő Kérdések (GY.I.K.) rovatunkban, vagy kereshet bámely kifejezésre az alábbi keresőmező használatával.
2017. október 22.
kiemelt munkáltatói partnerek
kiemelt partnerek
felügyeleti szerveink
letétkezelőnk
portfoliókezelőinkszabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok
tartalom2